Kontrollera personnummer eller organisationsnummer
 
Bookmarklet för snabb och enkel kontroll
 
Om personnummer och organisationsnummer
 
Var du kan göra en kreditupplysning
 

Organisationsnumret 8211229573 är GILTIGT.

Det här organisationsnumret, om det används av ett företag, tillhör en enskild firma vars innehavares personnummer används som organisationsnummer. Detta företag är inte en juridisk person och innehavaren är personligen ansvarig för företagets åtaganden och skulder.

Nu när du vet att organisationsnumret är giltigt, kanske du är intresserad av följande:


Vill du kontrollera ett annat person- eller organisationsnummer eller är du i behov av att kontrollera person- eller organisationsnummer väldigt ofta? Läs mer om hur du gör snabba kontroller av person- eller organisationsnummer med hjälp av en s.k. Bookmarklet.

Undrar du hur vi kom fram till ovanstående? Se sidan om person- och organisationsnummer för en detaljerad förklaring.


Linje

Informationen på denna sida hämtas inte från en databas utan all information baseras på information som matats in av sidans besökare. Genom att du besöker denna sida ställer du en fråga och utifrån din fråga får du ett anpassat svar som tagits fram med hjälp av en välkänd formel som även beskrivs på Skatteverkets hemsida. Inga svar lagras hos oss.

Att ett person- eller organisationsnummer är giltigt betyder inte att det är ett äkta och unikt person- eller organisationsnummer som används av en individ eller organisation. Det är förbjudet att använda sig av informationen som presenteras på denna sida till att generera person- eller organisationsnummer. Denna sida är endast till för kontroll av person- eller organisationsnummers giltighet.

OBS! Det är enligt lag förbjudet att använda sig av falska person- eller organisationsuppgifter. Det är även enligt lag förbjudet att utge sig för att vara någon annan. Detta benämns som urkundsförfalskning, se 14 kap. i Brottsbalken, och kan leda till fängelse i högst två år.

Sugen på semlor?